Professional Organizers
Professional Organizer Kitty Buijtendijk

Kitty Buijtendijk

Einstein wist het al: alles draait om tijd en ruimte. Efficiënt gebruiken van tijd en ruimte kan in bedrijven en instellingen een heet hangijzer zijn. Efficiëntie vraagt immers om organisatie, en daar is lang niet iedereen goed in. Kitty Buijtendijk / Mozaick organiseert... voor u de tijd en de ruimte om te doen waar u goed in bent.


Einstein wist het al: alles draait om tijd en ruimte. Efficiënt gebruiken van tijd en ruimte kan in bedrijven en instellingen een heet hangijzer zijn. Efficiëntie vraagt immers om organisatie, en daar is lang niet iedereen goed in.

U hoeft natuurlijk geen Einstein te zijn om professioneel te kunnen werken. Mozaick organiseert... voor u de tijd en de ruimte om te doen waar u goed in bent. Met (haar) ruim 10 jaar ervaring zorgt Kitty Buijtendijk /Mozaick Organiseert... voor:

Punctueel projectmanagement, een accuraat (online) secretariaat en efficiënte werkplekorganisatie.

Mozaick organiseert... structuur! Als Professional Organizer kan Kitty Buijtendijk aantonen dat mensen de beste resultaten behalen wanneer zij binnen een heldere structuur werken. Werkplekorganisatie is een fijne manier om rust en overzicht te bereiken terwijl je ook nog eens tijdswinst boekt. Dus uiteindelijk houdt u meer energie over voor de belangrijke taken. Het eindresultaat is vaak een kostenbesparing doordat er minder wordt overgewerkt. Bovendien voelen mensen zich vaak prettiger in de keuzes die ze maken.

Een clean desk policy en een opgeschoonde mailbox, zijn geen doelen, maar hulpmiddelen. Een geordende omgeving stelt mensen in staat gestructureerder te denken en te werken. Bovendien helpt timemanagement om afgesproken taken binnen de gestelde tijd uit te voeren en te besparen op tijdrovend werk als zoeken in een rommelig archief, spitten door irrelevante documenten, of tijdelijke data opslaan in definitieve computerbestanden.

Type Organizing Zakelijk, Administratie, Time-management, Clean desk, Werkplekorganisatie, Archieforganisatie, E-mail- / computerorganisatie, Opruimcoach, Verhuisbegeleiding, Workshops / lezingen
Organizer in de regio Zuid-Holland
Taal Nederlands
   
QuoteMeer doen in minder tijd.
KeurmerkenNBPO School voor Organizing
Ik ben professional organizer sinds2009 en Senior PO in 2013
Gewerkt voorGemeentelijke afdelingen, stichtingen in de evenementen- en toeristische branche. MKB en ZZP'ers in de dienstverlenende sector.
Overige werkervaringRuim 10 jaar ervaring als projectmanager en (back) officemanager in de evenementen- en toeristische branche en het professioneel secretariaat op maat voor stichtingen en MKB.
TariefMijn "fixed price" stel ik samen in overleg met de klant. Passend binnen budget of begroting.

AlleProfessionalOrganizers.nl maakt het vinden van een Professional Organizer een stuk eenvoudiger.