Professional Organizers
Voorwaarden

Voorwaarden, Breda, 25-02-2011,

Bij AlleProfessionalOrganizer geen kleine lettertjes, maar alle voorwaarden heel inzichtelijk op 1 pagina.

Eventuele fouten

We doen er alles aan om de beste website te bieden. Maar soms gaat het wel eens fout. In dat geval zullen we dit zo snel mogelijk verhelpen. Meer garantie kunnen we niet bieden.

Privacy

De gegevens die je zelf invoert, die bewaren we. Wij zijn niet geïnteresseerd in het verzamelen van namen en adressen om beschikbaar te stellen of te verkopen aan andere partijen. En zullen dat dus ook niet doen.

Wel houden we je op de hoogte hoe succesvol je bent op de website en hoe je dit nog verder zou kunnen verbeteren. Daarnaast laten we graag weten als er wetenswaardigheden zijn met betrekking tot de website. Iedere keer stellen we onszelf de vraag: Is de Professional Organizer blij om deze informatie te ontvangen?
Mocht je het idee krijgen dat we ondanks onze terughoudendheid toch een stapje te ver gaan. Laat het ons weten!

Inhoud van je profiel

Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van je profiel. We behouden ons het recht voor om je profiel te weigeren indien we daar reden voor zien. Hierbij kun je denken aan beledigingen, zwart maken van concurrenten, profielen die niets met Professional Organizing te maken hebben, als je je niet houdt aan de spelregels. Ook kunnen we daarbij overgaan tot het sluiten van je account. In de praktijk zal dit waarschijnlijk niet nodig zijn, maar we wilden het voor de zekerheid even vermeld hebben.

Looptijd

Een account van het type Basis of Top heeft een looptijd van 12 maanden. Als je niets doet, dan stopt het account automatisch. Je zit dus nooit vast aan een verlenging tegen je zin. Natuurlijk informeren we je tijdig over de verlengmogelijkheden.